BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 30, 2011

toot.teettt.tiiitt

ceciter.ceciter.
saya tak paham, 
apa salah saya. 

Saturday, April 23, 2011

BIEBER FEVER !!


sume angau sekarang kn2?
teringat kt adk aku sorang nii,
sengih sorang2.
ape er korang. HAHA
you are the only one lucky girl !!
justin beside you . pergh.perghh. jeles selena kt blakang .
yg kt depan uh rmai2 lg ler berJELES nyee.

Friday, April 15, 2011

RILEK.NET

tadi ngah BW , ade ler kt 1 blog uh post psl niii. 

^
I
I
nk thu bnde ni ape?
cri lahh.
www.rilek.net..
HAHA, ala-2 FACEBOOK lah tp yg ni made in MALAYSIA .
mybe group rilek.fm pnyee.
skodeng sane skodeng sini.
ttbe tgn inni meng-GATAL buat profile. nk thu cmne.
hee, ni jdnye,

ADD lah lau ade profile ni okay-2?
*promote le plak an.
PERGH! PROPA JEK !..
err, THE ENDS ~~
=D

Sunday, April 10, 2011

fight for love?


AND


Now she’s bigger than me,
Taller than me.
And she’s older than me,=p
And stronger than me.
And her arms a little bit longer than me.


Monday, April 4, 2011

memang


memang heart bnde nii.
sayang gtu
oh i love you.
HAHA



with love,
ADAM. =p

Friday, April 1, 2011

tettt


=),
selamat malam !


live life,
laugh lots,
love forever.

ngntokkk. mate dh penat !

=.=

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah msej dengan laki lain even dia ada pakwe ? *laki pon ada yang sesetengah nye sama je ;p

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah tipu pakwe dia *tapi kadang2 tipu ada sebab. lagi2 untuk pakwe mcm aku . agak memang harus si *** tu tipu aku. AHAHA

- tipu gila lah kan perempuan tak pernah suka laki lain masa dia tengah couple dgn pkwe die ?

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah maki pakwe dia. HAHA. *ada yang takde eh ? i mean maki belakang2.

ohh yeah ! P sume kdg2 an ?
L sllu, adil tk?