BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 1, 2011

=.=

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah msej dengan laki lain even dia ada pakwe ? *laki pon ada yang sesetengah nye sama je ;p

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah tipu pakwe dia *tapi kadang2 tipu ada sebab. lagi2 untuk pakwe mcm aku . agak memang harus si *** tu tipu aku. AHAHA

- tipu gila lah kan perempuan tak pernah suka laki lain masa dia tengah couple dgn pkwe die ?

- tipu gila lah kan kalau perempuan tak pernah maki pakwe dia. HAHA. *ada yang takde eh ? i mean maki belakang2.

ohh yeah ! P sume kdg2 an ?
L sllu, adil tk?

0 comments: